boek & bladkado het zakelijke cadeau dat altijd goed uitpakt!

De giftcard voor iedereen! Voor collega's of relaties. Altijd ruime keuze uit boeken, e-books, luisterboeken & tijdschriften

Bestel nu
bestellen op factuur
gratis bezorging
+100.000 leescadeaus
personalisatie & maatwerk

zakelijk verrassen

Zoek je een cadeau waar iedereen blij van wordt? Dan zit je altijd goed met boek & bladkado. het perfecte cadeau voor je collega's of als relatiegeschenk, incentive of premium. Wist je dat een leescadeau één van de populairste geschenken is die iemand ontvangt?

cadeau verkrijgbaar van 5 tot 150 euro

personaliseer met eigen boodschap

geldigheid van 3 jaar

digitaal cadeau geven? Geen probleem met onze e-card

keuze uit de grootste collectie boeken, e-books, luisterboeken & tijdschriften (+ 100.000)

Bestel direct t/m 10 giftcards via onze shop. Meer dan 10 giftcards of een offerte op maat? Stuur ons een mail.

Bestellen

cadeauverpakking

boek & bladkado wordt standaard kosteloos in een bijpassende cadeau-envelop geleverd. Wil je net even iets meer uitpakken? Tegen een kleine bijbetaling ontvang je al een luxe cadeaubox. Je kunt het geven van boek & bladkado extra feestelijk maken, zoals het laten inpakken met speciaal cadeaupapier. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op.

Mail ons

personalisatie & maatwerk

In de cadeau-envelop of cadeaubox zit een kaartje voor jouw persoonlijke bericht. Ook kan de envelop, box of giftcard gepersonaliseerd worden in de huisstijl van je organisatie. Je kunt boek & bladkado zo persoonlijk maken als je zelf wil. Of heb je nog specifiekere wensen? Laat het ons weten!

mail ons

geefmomenten

Op elk geefmoment zorgt boek & bladkado voor een glimlach bij de ontvanger. Met boek & bladkado zit je op deze momenten altijd goed: verjaardagen van je collega's, Secretaressedag, Dag van de Leidster, Vrijwilligersdag, Dag van de Leraar, Dag van de Zorg en natuurlijk als eindejaarsgeschenk met Kerst.

Mail ons

Inge
Renate

Wij staan voor je klaar en bespreken graag je wensen. Geniet van de persoonlijke service. Wij beantwoorden met plezier al je vragen en opmerkingen.Mail ons 026-3684200