0

Home » Overzicht » Kookboeken » Basis kookboeken » De Nieuwste Nederlandse Keuken


De Nieuwste Nederlandse Keuken - Albert Kooy (Auteur) | 
José Coppes 

De Nieuwste Nederlandse Keuken

Albert Kooy (Auteur) | José Coppes (Redacteur)

Hard-cover 34,50 34,50excl. 3,95 verzendkosten NL
in winkelmand
toegevoegd aan je winkelmand

Beschrijving

‘Mijn recepten zijn gericht op geweldige bereidingen voor groenten, waar dierlijke ingrediënten alleen nog gebruikt worden voor smaak. In de Nieuwste Nederlandse Keuken staan groenten centraal en zijn de recepten vereenvoudigd zodat iedereen de gerechten makkelijk kan bereiden. De ‘5 principes van de Nieuwste Nederlandse Keuken’ maken het makkelijk en duidelijk waar je op kan letten als je het eten van de toekomst wilt eten!’

‘In de ‘Nieuwste Nederlandse Keuken’ koken we met minder dierlijke producten en meer plantaardige ingrediënten, met name groente. Om groente net zo spannend qua beet en smaak te maken als vlees, heb ik andere, nieuwe, bereidingswijzen van groenten toegepast en bedacht en dit wordt ‘Beestachtige Groente’ genoemd.

Albert Kooy

ISBN: 9789083075525


Liefhebbers van De Nieuwste Nederlandse Keuken lazen ook: